Jouni Yletyinen

Ylempi kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Myyntiosaamista Tunturi-Lapissa ja vähän laajemmaltikin

Kiinteistövälittäjän työ vaatii ammattitaidon lisäksi aitoa kiinnostusta omien asiakkaiden toiveista ja tarpeista, sekä ehdotonta rehellisyyttä. Nämä ominaisuudet löytyvät minulta, Jouni Yletyiseltä, sekä kaikilta Lapin Arvokiinteistöjen kiinteistövälittäjiltä.

Työskentelyäni tukee kattava kiinteistöalan koulutus ja lähes 30 vuoden kokemus erilaisista yritys ja myyntitehtävistä, sekä yli 10 vuoden ajalta kokemus asunto- ja kiinteistökaupasta.  Autan mielelläni asiakkaitani myös myyntityön ohella, uusien kohteiden etsimisessä ja hankinnassa.

Vapaa-aikani vietän kalastellen täällä Kittilän, Muonion ja Kolarin mainioilla vesistöalueilla, sekä joskus golfaan, kelkkailen ja hiihtelen. Raittiissa ulkoilmassa akut latautuu.

Hyvä paikallistuntemukseni Tunturi-Lapissa korostuu etenkin kohteiden hinnoittelussa ja parhaan myyntituloksen saavuttamisessa.  Tunturi-Lapin erinomaiset ja erikoiset olosuhteet luovat meille pohjoisen asiantuntijoille sopivasti haasteita, mikä ohjaa meitä hyvällä tavalla ylläpitämään ja kehittämään osaamistamme. En voisi liikaa korostaa taustajoukkojen merkitystä ja muiden toimistojemme yhteistyötä, jo tämän pelkästään maantieteellisesti suuren myyntialueen hoidossa.

Nykypäivänä on myynti-ihmisten syytä olla hereillä ja tietoisia kaikesta mitä ympärillä tapahtuu, eritoten täällä Lapissa. Matkailualan kasvumahdollisuuksien myötä tulevaisuus Lapissa näyttäisi suotuisalta myös rakentamisen ja palvelujen kehittämisen suhteen.

Tervetuloa asiakkaakseni Leville, ympäristökuntiin ja koko Tunturi-Lappiin kaikissa asumiseen, loma-asumiseen, arviointipalveluihin ja kiinteistökauppaan liittyvissä asioissa.