Päivi Romo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kutsumanimeni on Päivi ja sillä nimellä minua saapi puhutella ihan ensitapaamisesta asti.

Savolaiset sukujuuret putkahtaa puhheeseeni meleko ahkerasti myös tässä työssä, vuan eipä se ole kettään haitannut 😁

Ajatukseni on olla luonnollinen oma itseni ja tehdä työni mahdollisimman hyvin: ”Niin kuin toivoisin itselleni tehtävän” …olipa vastassa sitten myyjä tai ostaja. Tällä ajatuksella olen yli 8 vuotta Lapin Arvokiinteistöillä tätä työtä tehnyt ja jatkan samalla tyylillä edelleen. Työ on mielekästä ja joka päivä oppii jotain lisää – samanlaista päivää ei ole toista. Se ja erilaisten ihmisten tapaaminen tässä työssä onkin ”se juttu”, miksi pidän työstäni niin paljon!

Haluan tutustua myytäviin kohteisiin niin hyvin, että voin esitellä ne niin kuin puhuisin omastani. Ja ”jollen jottain tiijä, niin siitä otan selevee!”.

Koen, että asunnon myyminen on yhteistyötä myyjän ja minun välillä. Silloin ostaja saa kaiken tarvittavan tiedon, eikä jää kysymyksiä avoimeksi kaupanteon jälkeenkään.

Taustajoukkoina minulla on niin mahtava työporukka, jota parempaa pitää hakea kaukaa! Olemme ystäviä niin töissä kuin vapaa-ajallakin ja se on kantava voima. Tämän avulla jaksaa myös ne huonoimmat päivät, joita toisinaan tulee kaikille. Mikäli koet, että olisin mieluinen yhteistyökumppani kotisi myynnissä, niin ota rohkeasti puhelu ja sovitaan tapaamisesta!