Haemme LKV-pätevää kiinteistönvälittäjää

Lapin Arvokiinteistöt on 2009 perustettu lappilainen kiinteistönvälitysyhtiö.  Reilussa kymmenessä vuodessa olemme saavuttaneet vakiintuneen ja arvostetun aseman markkina-alueellamme. Tästä kertoo esimerkiksi se, että yhtiö on saanut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, johon alle 10 % suomalaisista yrityksistä yltää. Panostamme toiminnassamme asiakaslähtöisyyteen ja onnistumisen mittarina pidämme toimintamme tasokkuutta. Meille ei ole tärkeintä olla suurin, mutta me haluamme olla paras.

Haemme nyt LKV-pätevyyden omaavaa kiinteistönvälittäjää. Listoillamme on jatkuvasti laaja valikoima erilaisia kohteita: asuinkiinteistöjä ja -huoneistoja, tontteja sekä vapaa-ajanasuntoja Lapin hiihtokeskuksista Oulun lähialueen kesämökkeihin. Jokainen koti on meille arvokas.

Kiinteistövälittäjän työ on mukavaa. Jokainen työpäivä on erilainen ja vaikka hommia on tehty jo toistakymmentä vuotta niin kaikkea ei silti ole tullut vielä koettua. Uusia ja yllättäviä tilanteita tulee useinkin vastaan. Yksi Lapin Arvokiinteistöjen suurista vahvuuksista on tiimityö jossa tiedon ja kokemuksien jakaminen työntekijöiden kesken todella toimii. Yhteistyö, tiedon jakaminen joukkueen sisällä on huikeaa ja kommunikointi toimii. Täällä on mahtava porukka.

-Jouni Hirvioja, Kiinteistönvälittäjä, eMBA, LKV, LVV

Haluamme riveihimme juuri sinut, jos:

  • sinulla on palo asuntokaupan tekemiseen
  • arvostat kanssaihmisiäsi ja itseäsi
  • olet hyvä kuuntelija ja sinulla on pelisilmää
  • saavuttamisen halusi on suurempi kuin menettämisen pelko
  • tuot mukanasi innostuneen asenteen ja oman ainutlaatuisen persoonasi
  • sinulla on LKV-pätevyys ja palava halu menestyä kiinteistönvälitysalalla. Voit olla uusi alalle tulija, mutta sinulla on vahvoja näyttöjä muusta menestyksekkäästä myyntityöstä, ja me koulutamme sinusta kiinteistönvälityksen ammattilaisen

”Parasta meillä on hyvä yhteishenki ja rento meininki! Olen työskennellyt täällä alusta alkaen, eli vuodesta 2009.”

– Tuukka Härkönen, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Me tarjoamme sinulle:

  • alan parhaimman palkkausjärjestelmän, mahdollisuus kiinteään pohjaprovisioon, mahdollisuus toimia sopimusyrittäjänä
  • viihtyisän ja motivoituneen työyhteisön
  • mahdollisuuden edetä urallasi ja olla huomispäivän menestyjä

”Parasta täällä on hyvät työkaverit ja se, että tehdään töitä tiiminä. Työvälineet ovat moderneja ja käytössä on esimerkiksi sähköinen kaupankäynti sekä 3D-kuvaukset.Lisäksi provisio on hyvä, työaika joustava ja voi rakentaa itsestään oman tyylisen brändäyksen. ”

– Jukka Ruskola, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: rekry@lapinarvokiinteistot.fi tai täytä tietosi alla olevalle lomakkeelle


Lisätiedot: Jukka Ruskola, 040 845 9581