Ritaharjussa rakenteilla kerros- ja luhtitalokoteja

Loistavalle sijainnille, nopeasti kehittyvälle Ritaharjun asuinalueelle rakennetaan uusia luhti- ja kerrostalokohteita. Asunnot ovat nykytrendin mukaisesti pienempiä kohteita, joista suurin osa kaksioita. Kerrostalokaksiot ovat kooltaan joko 44 tai 46 neliömetriä, luhtitalokaksiot taas 44,5 neliömetriä. Kohteet ovat valmiita elokuussa 2019, ja niiden rakentajana toimii Temotek Oy. Kohteissa on kaukolämpö.


Ritaharju on suosittu, kasvava asuinalue, jossa palvelut ovat lähellä. Rakennettavien kohteiden välittömässä läheisyydessä sijaitsee moderni ja hyvin varusteltu K-Supermarket Ritaharju. Koulu, päiväkoti ja kirjasto ovat kävelymatkan päässä, kuten myös Kauppakeskus Ideapark. Ritaharjun luonnonläheisyys lumoaa: monipuoliset ulkoilumaastot ja -reitit aukeavat suoraan kotiovelta. 


Ritaharjusta on oivalliset liikenneyhteydet muualle kaupunkiin. Yliopistolle Linnanmaalle pyöräilee noin kymmenessä minuutissa, ja Ritaharjun vierestä kulkevaa moottoritietä pitkin ajaa keskustaan reilussa vartissa. Joukkoliikenteen yhteydet kuljettavat myös kätevästi ympäri kaupunkia, ja pysäkki löytyy viereiseltä kadulta.


Kiinnostuitko? Lisätietoja kohteesta antaa Jukka Ruskola, 040 845 9581 tai jukka.ruskola@oulunarvokiinteistot.fi


Esimerkkikohteita: 

https://oulunarvokiinteistot.fi/lkvframeajax.html?action=getItem&itemId=9921626&subMenuId=1&menu=sell
https://oulunarvokiinteistot.fi/lkvframeajax.html?action=getItem&itemId=9627710&subMenuId=18&menu=sell

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *