Johanna Iivari

Hei, olen Johanna.

Aloitin täällä Lapin Arvokiinteistöillä tammikuussa 2022 asuntokauppiaana. Minulla on vuosien kokemus myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Koulutusta ja kokemusta löytyy: liiketoiminnan ammattitutkinto myynnistä ja markkinoinnista, rakennuspiirtäjän ammattitutkinto sekä yrittäjätaustaa.

Työssäni olen innokas, joustava ja palveluhenkinen. Olen sen tyyppinen ihminen, että teen hyvin sen minkä teen.  Työskentelytapani on hyvin rentoa ja tuttavallista, niin kuin täällä Lapissa ”ruukataan”.

Olen saanut paljon palutetta tehokkuudestani, nopeasta reagoinnista ja aktiivisesta viestinnästä asiakkaille. Asunnon osto on usein suurin yksittäinen hankinta, jonka ihminen tekee elämänsä aikana. Haluan palvella ostajaa ja myyjää niin, että he ovat tyytyväisiä ja pysyvät asiakkainani tulevaisuudessakin.

Tällä alalla täytyy olla todella perehtynyt asiaansa ja kiinnostunut oppimaan lisää. Siksi minulle onkin tärkeää kouluttautua koko ajan pysyäkseni aallonharjalla. Tällähetkellä suoritan Liiketoiminnan ammattitutkintoa kiinteistövälityksen osaamisala KiLAT sekä isännöitsijän ammattitutkintoa.

Suurimman kiitoksen saan onnellisista ilmeistä, kun asiakkaiden asumisen haaveista tulee totta!

Tervetuloa lämpimästi asiakkaakseni.