Johanna Iivari

Hei, olen Johanna.

Toimialueeseeni kuuluvat Rovaniemi, Pyhätunturi sekä Luoston alue. Olen tehnyt paljon kauppaa erityisesti Pyhätunturin alueen loma-asunnoista. Minulla on vuosien kokemus myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Kiinteistönvälitystyön suola on minulle ihmisten auttaminen suurten asioiden äärellä. Koulutusta ja kokemusta löytyy: liiketoiminnan ammattitutkinto, kiinteistönvälityksen osaamisala (KiLAT), liiketoiminnan ammattitutkinto myynnistä ja markkinoinnista, rakennuspiirtäjän ammattitutkinto sekä yrittäjätaustaa.


Työssäni olen innokas, joustava ja palveluhenkinen. Olen sen tyyppinen ihminen, että teen hyvin sen minkä teen. Työskentelytapani on hyvin rentoa ja tuttavallista, niin kuin täällä Lapissa ”ruukataan”.


Olen saanut paljon palautetta tehokkuudestani, nopeasta reagoinnista ja aktiivisesta viestinnästä asiakkaille. Asunnon osto on usein suurin yksittäinen hankinta, jonka ihminen tekee elämänsä aikana. Haluan palvella ostajaa ja myyjää niin, että he ovat tyytyväisiä ja pysyvät asiakkainani tulevaisuudessakin.


Tällä alalla täytyy olla todella perehtynyt asiaansa ja kiinnostunut oppimaan lisää. Siksi minulle onkin tärkeää kouluttautua koko ajan pysyäkseni aallonharjalla.


Suurimman kiitoksen saan onnellisista ilmeistä, kun asiakkaiden asumisen haaveista tulee totta!


Tervetuloa lämpimästi asiakkaakseni.