Oletko myymässä?

Listoiltamme löytyy jatkuvasti laaja valikoima kohteita: asuinkiinteistöjä ja -huoneistoja, tontteja sekä vapaa-ajan asuntoja Lapin hiihtokeskuksista Oulun lähialueen kesämökkeihin. Laadun ja tehokkuuden tae on koulutettu ja motivoitunut henkilökuntamme. Vahvuutemme on myös välittäjiemme paikallistuntemus, minkä ansiosta saat kotisi myytyä parhaalla mahdollisella hinnalla.

Kaupat vaikka kotisohvalta

Vallitsevassa tilanteessakin toimimme vastuullisesti ja kanssamme voit hoitaa kodin myynnin sähköisten toimintojemme ansiosta helposti ja turvallisesti kotisohvaltasi käsin, aina myyntitoimeksiannosta kaupantekoon asti.

98% Onnistuminen

Onnistuminen on meille ykkösasia! Kohteen hintapyynnön ollessa välitysliikkeen arvion mukainen, onnistumisprosenttimme on yli 98.

Laaja näkyvyys

Tehokkaan myyntiverkostomme ansiosta sadat tuhannet ihmiset näkevät myytävän kotinne joka viikko: oulunarvokiinteistot.fi, Etuovi.com, Oikotie.fi, Facebook, esittelyt, myymälät ja näyteikkunat.

72h palvelutakuu

Myyntikohteen markkinointi aloitetaan 3 vuorokauden kuluessa siitä, kun kohteen tarvittavat myyntiasiakirjat ja valokuvat on saatu, mikä nopeuttaa kohteen myyntiä merkittävästi.

Halutaan ostaa

Tiesithän, että ostaja maksaa välityspalkkion, kun kyseessä on ostotoimeksianto.
Jos sinulla on kohdetta vastaava asunto, jonka myyntiä harkitset, ota yhteyttä!

Ostoilmoitus 439622

Omakotitalo, Sodankylä

3 huonetta, 4 huonetta

max. 175 000 €

Terverakenteinen omakotitalo max. 30 km säteellä Sodankylän keskustasta. 2-3 makuuhuonetta. Ostaja maksaa välityspalkkion!

ID 439622

Kaikki ostotoimeksiannot

Pyydä ilmainen myyntihinta-arvio kodistasi!

Ammattitaitoinen tiimimme on sinun käytössäsi. Asunnon myynti on tehty asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomaksi, sillä välittäjät pitävät huolen kaikista tarvittavista asiakirjoista. Myyntikohteen ilmoittaminen ja tarjouksen jättäminen onnistuvat täysin sähköisesti, joten asiakkaanamme pääset vähemmällä vaivalla ja säästät aikaa.
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.