Lapin Arvokiinteistöt Oy

Kiinteistönvälitystä jo 10 vuoden ajan

Olemme reilun 10 vuoden aikana saavuttaneet luotettavan ja arvostetun aseman asiakkaidemme keskuudessa. Vakaata toimintaamme kuvaa saamamme Suomen Vahvimmat – sertifikaatti, jonka tiukat kriteerit täyttää vain 12% suomalaisista yrityksistä. Meille asiakaslähtöisyys onkin itseisarvo ja tyytyväiset asiakkaat tärkein onnistumisemme mittari. Emme koe tärkeäksi olla alan suurin toimija, vaan tarjota aina parasta mahdollista palvelua sekä konkreettisia tuloksia asiakkaillemme.

Välittäminen on arvon asia.

Lapin Arvokiinteistöt Oy on vuonna 2009 perustettu yksityinen kiinteistönvälitystoimisto, jonka taustalta löytyy runsaasti sekä tietoa että taitoa. Lapin Arvokiinteistöt Oy:ssä yhdistyvät tuoreiden alan harjoittajien innovaatiot sekä perustajien, Osmo Mertalan ja Jukka Ruskolan yhteensä vuosikymmenten työkokemus välitysalan alueellisella ja valtakunnallisella tasolla. Oulun Arvokiinteistöt Oy:n puitteissa alkanut hedelmällinen yhteistyö jatkuu nyt myös Lapin Arvokiinteistöt Oy:n nimissä.

Yksilöllinen ja laadukas palvelu on yrityksemme kivijalka. Yksilöllisyyden takaa ihmislähtöinen toimintafilosofiamme – jokainen asiakassuhde on ensisijaisesti ihmissuhde. Laadun ja tehokkuuden tae on koulutettu ja motivoitunut henkilökuntamme sekä sitoutuminen Suomen Kiinteistövälittäjäliiton laatuyritys -ohjelmaan ensimmäisenä välitysliikkeenä Pohjois-Suomessa.

Palvelumme

Välitämme Pohjois-Suomen alueella yli 400 kotia ja esittelyissämme vierailee tuhansia kodin ostajia vuosittain. Kun haluat nopeat kaupat ja parhaan mahdollisen hinnan kodistasi, ota yhteyttä!

Välityspalvelut

  • Kiinteistönvälitys
  • Osakehuoneistojen välitys
  • Vapaa-ajankohteiden välitys
  • Ulkomaankohteiden välitys
  • Vuokravälitys
  • Toimitilojen välitys
  • Kaupanvahvistukset

Asiakirjat

  • Kauppakirjat
  • Lahjakirjat
  • Arviokirjat / -lausunnot

Välityspalkkio

Aktiivinen markkinointimme sekä maltillinen välityspalkkiomme ovat onnistuneen kaupan takeena.

Välityspalkkio: Kiinteistöt, vapaa-ajan asunnot sekä Tunturi-Lapin huoneistot 4,95 %, minimipalkkio 2 900 €. Huoneistot 3,7 % tai sopimuksen mukaan, minimipalkkio 2 900 €. Asemakaava-alueiden ulkopuolella olevien kohteiden minimipalkkio 5 000 €. Asiakirjakulut 250 €. Vuokraustoiminnassa välityspalkkio on 1-2 kuukauden vuokra. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Toimitilat 4,95 % (sis. alv 24 %), minimi 5 000 € sis alv. Vuokraustoiminnassa välityspalkkio on 1 – 2 kuukauden vuokra.

Kirjallinen arviolausunto tai kauppakirjan laatiminen alkaen 496 € (sis. alv 24 %) + kilometrikorvaus 0,90 €/km (sis. alv 24 %) + mahdolliset asiakirjakulut: kiinteistö 80 € (sis. alv 24 %) ja huoneisto 180 € (sis. alv 24 %).