Työskentely Lapin Arvokiinteistöt Oy:ssä

Työnantajana tarjoamme välittäjille alalla varsin kilpailukykyisen palkkauksen, koko organisaation tuen sekä kannustavan työilmapiirin. Työntekijöiltä saaduissa palautteissa korostuvat työssä viihtyminen, hyvä työilmapiiri ja yhdessä tekeminen. Jos sinäkin haluat osaksi meidän tuottavaa työyhteisöä, jätä hakemus tästä jo tänään!

”Parasta meillä on hyvä yhteishenki ja rento meininki! Olen työskennellyt täällä alusta alkaen, eli vuodesta 2009.”
– Tuukka Härkönen, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Yksi Lapin Arvokiinteistöjen suurista vahvuuksista on tiimityö jossa tiedon ja kokemuksien jakaminen työntekijöiden kesken todella toimii. Yhteistyö, tiedon jakaminen joukkueen sisällä on huikeaa ja kommunikointi toimii. Täällä on mahtava porukka.
-Jouni Hirvioja, Kiinteistönvälittäjä, eMBA, LKV, LVV
Lapin Arvokiinteistöillä parasta on työpaikan henki, kaikki tsemppaavat toisiaan ja tukevat työssä. Vaikka teemmekin itsenäisesti työtä on myös porukan tuki takana. Jukan vetämät viikkopalaverit pitävät kaikki mukana toimiston viikkorutiineissa ja samalla voimme yhdessä miettiä kehitysideoita myyntiin ja hinnoitteluun. Vaikka työskentelemme laajasti koko Lapin alueella ja toimistot on hajautettu, on meillä loistava yhteishenki etäisyyksistä huolimatta!” –Jaana Tikanoja, asuntokauppias
”Parasta Lapin Arvokiinteistöissä on luotettavat ja motivoituneet työkaverit sekä hyvä yhdessä tekemisen henki”
-Johanna Iivari, asuntokauppias