Lapin Arvokiinteistöillä on yli kymmenen vuoden kokemus asuntojen vuokraamisesta Pohjois-Suomessa. Vuokravälitys ammattilaisen avulla takaa sinulle helpon ja turvallisen asunnon vuokrauksen. Huolehdimme puolestasi asunnon kuvauksen, markkinoinnin, pidämme aktiivisesti yhteyttä kiinnostuneisiin vuokranhakijoihin, järjestämme esittelyt sekä laadimme oikeamuotoiset vuokrasopimukset. Saat itse valita, kenelle ehdokkaista haluat kohteen vuokrata – toki voimme halutessasi myös tehdä päätöksen puolestasi. Sekä toimeksiantosopimus että varsinaiset vuokrasopimukset on mahdollista tehdä myös täysin sähköisesti etänä.

Kauttamme hoituvat vuokrauksen yhteydessä myös muuttotarkastukset. Muuttotarkastus on vuokralaisen ja vuokranantajan välinen turva, niin asunnon kunnosta kuin asiakkaan oikeudesta vakuuden palautukseen. Asunto tarkistetaan ennen uuden asukkaan sisään muuttoa ja huoneistossa havaittavat puutteet kirjataan ja dokumentoidaan ylös. Kun asukas muuttaa pois, tarkastus tehdään uudestaan niin, että voidaan todisteellisesti tarvittaessa vedota tietoihin, mikäli vakuutta joudutaan pidättämään. Dokumentointi on hyvä olla olemassa jo senkin senkin takia, että vuokranantaja voi turvata selustansa riittävällä dokumentaatiolla mahdollisissa riitatilanteissa. Lisäksi tehokkaiden muuttotarkastustemme avulla asuntosi säilyttää arvonsa paremmin vuodesta toiseen.

Palvelumme hinta on 1-2 kuukauden vuokra (sis. ALV 24 %)

Ammattimainen kosketus vuokravälitykseen

Harkitsetko sijoitusasunnon tai -liiketilan tai jopa kiinteistön hankintaa?

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus vuokraustoiminnan saralta, joten tunnemme alan lainsäädännön ja säädökset hyvin. Osaamme neuvoa kannattavan sijoituksen hankinnassa aina vuokralaisen valintaan saakka ja tarvittaessa voimme myös opastaa esimerkiksi houkuttelevan vuokra-asunnon tai liiketilan suunnittelussa kestävin pintaratkaisuin.

Oli sinulla sitten kiinteistö, liiketila tai vuokra-asunto tai vasta suunnittelet hankintaa, ole yhteydessä niin tehdään yhdessä pitkäjänteinen suunnitelma sijoituksen hankinnasta aina toiminnan kehittämiseen.

Kemi, Keminmaa & Tornio

Jaana Tikanoja

Asuntokauppias

050 311 7745

jaana.tikanoja@lapinarvokiinteistot.fi

Rovaniemi

Voit myös jättää yhteystioetosi oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

.