Rakenteilla rivitalokoteja Metsokankaalle

As Oy Oulun Savotan Sanni tarjoaa rauhallista rivitaloasumista moderneissa puitteissa

Suositulle Metsokankaan asuinalueelle rakennetaan kaksi rivitaloa, joissa on yhteensä 18 viihtyisää asuinhuoneistoa. Kohteesta tekee erityisen se, että suurin osa valmistuvista asunnoista on kaksioita, joita Oulun rivitalomarkkinoilla ei tällä hetkellä ole paljoa tarjolla. Kohteessa on yksikerrosratkaisu, mikä yhdistettynä asunnoista löytyviin omiin piha-alueisiin takaa asukkaalle oman rauhan. Kohteessa on kaukolämpö.


Metsokangas on yksi Oulun nopeimmin kehittyvistä asuinalueista. Viimeisen kymmenen vuoden aikana alueelle on rakennettu uusia asuinkohteita ja palveluita kiivasta tahtia. Tämä näkyy Metsokankaan yleisilmeessä, mikä on moderni ja tuore. Asuinalue kuuluu Kaakkurin suuralueeseen ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Oulun keskustaan pääsee kulkemaan kätevästi moottoritietä pitkin, ja Kaakkurin liikekeskuksen lukuisat palvelut ovat alueen välittömässä läheisyydessä. 


As Oy Oulun Savotan Sanni käsittää 18 yksikerroksista rivitaloasuntoa, joissa kaikissa on sauna ja omaa pihaa. Lisäksi asuntoihin on hankittavissa autokatospaikka erillisenä osakkeena. Rivitalot valmistuvat joulukuussa 2018. Kohteen rakentaa Rakennusliike Häyrynen Oy. Mikäli kiinnostuit, lisätietoja kohteesta voi tiedustella Jukka Ruskolalta puhelinnumerosta 040 845 9581 tai sähköpostitse osoitteesta jukka.ruskola@oulunarvokiinteistot.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *